Nyhed #1 - Ã…bningen, Trailere & MobilePay

Vi er så småt ved at være klar til åbningen i morgen fredag d. 1. December kl. 16:00. Der har været rigtig meget gang i den på det sidste, for at få gjort alle serverne klar til lanceringsdatoen, og vi glæder os utrolig meget til at se jer på serveren til åbningsfesten. I weekenden vil der være mulighed for at få en ekstra bonus ved at være online på de forskellige servere, da vi hver time trækker en heldig vinder af noget specielt for hver individuel server.

Udover det har vi til åbningsdagen fået lavet en julekalender, hvor I kan klare forskellige events og modtage point som I kan bruge på de forskellige servere til nogle specielle ting, som kun vil være tingængelig en begrænset periode. Der er endnu ikke helt fundet ud af hvad man skal modtage på de forskellige servere, men det kommer i løbet af December måned.

Vi har et par fantastiske byggere som har været i gang med at lave en del forskellige trailere til os, og vi har snart udgivet dem alle til jer på vores Facebook-side, men vi synes også I skal få glæde af at kunne se dem her på vores hjemmeside. Derfor bliver de vedlagt nederst i denne nyhed.


MobilePay betaling - Hvad gør jeg?

Der er en del af jer som har betalt med MobilePay igennem vores shop, og det er blevet dokumenteret på en helt forkert måde, så derfor hvis I har købt noget igennem MobilePay, skal I skrive ind til min private mail: mathias.dgsc@gmail.com

Før vi kan genskabe dit køb på vores servere, skal du vedlægge en kvittering som du har modtaget på MobilePay fra overførslen, hvad du har købt og dit Minecraft brugernavn. Så vil vi søge i vores database omkring dit køb, og finde en løsning. Dette er den eneste måde hvorpå du kan få dit køb fra MobilePay på serverne.

Lost Island:


KOFS:


KitPvP:


Prison:


Skyblock:


Julekalenderen:


#1 - af Nikwitz 30 November 2017 kl. 22:43