Danish Gaming Server Community's Regler


For at være sikker på at alle får en god oplevelse i DGSC's Community, er der vedlagt nogle regler. Disse regler er til for at blive overholdt, og straffen kan i værste scenarie være udelukkelse fra vores community.

Der kan være forskellige regler på alle de servere vi nu har og laver i fremtiden, og det er dit ansvar at holde dig ajour med disse. Regler som gælder på alle vores servere, bliver skrevet ind i sektionen herunder, og til sidst vil du have mulighed for at læse vores regler for brug af forummet, TeamSpeak og Discord.

Generelle Spilleregler


 1. Det er ikke tilladt at benytte snyd eller andre former for klienter som giver dig en fordel i spillet. Dette kan være alt fra Fly til Killaura. (Det er kun tilladt at benytte OptiFine og Shaders.)
 2. Makro er på ingen måde tilladt. Det giver dig en fordel i spillet, og det kan være alt fra PvP til at placere blokke.
 3. Det er ikke tilladt at udnytte fejl, bugs eller exploits.
 4. Racisme, mobning, trusler og eller stødende adfærd er på ingen måde tilladt. Der skal være en ordentlig tone på alle serverne.
 5. Det er ikke tilladt at spamme andre folk med beskeder, eller sende en masse beskeder af den samme i chatten for at få opmærksomhed, eller til andre gøremål.
 6. Det er ikke tilladt at reklamere for sin egen servere eller fora igennem åben chat. Det skal skrives privat til vedkommende in-game eller andre steder, som er private.
 7. Det er ikke tilladt at spille på en smurf account eller sekundær bruger, hvis du allerede er udelukket fra den valgte spilserver på din main account eller primære bruger. Så længe du ikke er udelukket, er det tilladt at benytte sig af smurfs eller ekstra brugere.
 8. Det er ikke tilladt at have stødende navne eller stødende skins.
 9. Det er ikke tilladt at sælge, bytte in-game ting eller sin Mojang-konto til andre personer for rigtige penge eller lign.
 10. Enhver henstilling fra Staff medlemmer skal følges, og klager skal lægges op på forummet, de skal ikke tages i chatten.
 11. Ethvert tab in-game grundet nedetid, genstart eller andet, vil ikke blive erstattet. Du spiller på eget ansvar. Dette gælder også hvis du er blevet slået ihjel af en der bruger snyd.
 12. Det er ikke tilladt at tage diskussioner i chatten. Hvis der er noget du vil klage over, skal det ske på forummet eller tage kontakt til en Staff på vores TeamSpeak server, hvis det er en hastesag.
 13. Det er ikke tilladt at spørge efter rank eller ting i chatten.
 14. Det er ikke tilladt at dele nogen form for personlige oplysninger, dette kan være alt lige fra navn, adresse, telefon nummer m.m. Dette gælder både i chatten og i privat beskeder.

Forum Regler


 1. Det anbefales, at man holder sine indlæg relevante for det forum, hvor man befinder sig i. Prøv at gøre dine indlæg informative som mulig, så andre har let ved at deltage.
 2. Ingen stalking eller vedvarende chikane af en individuel eller en gruppe af individer imod deres ønsker. Hvis nogen beder dig om at stoppe, så lad dem være alene. Fortsat chikane vil resultere i straf.
 3. Intet alt for voldeligt sprog eller blodige indeholdende billeder, videoer eller links.
  Vi har en meget løs politik vedrørende sprog, men prøv at være civil og høflig imod andre.
  Hvis dit indlæg er overdrevent vulgært, fornærmende, eksplicit, selvafskrækkende eller racistisk, uden nogen form for begrundelse af hvorfor, vil vi straks slette det, og man kan blive udsat for mulig straf.
 4. Vi støtter ikke ulovlige aktiviteter, ulovlig software eller indhold skal ikke deles på Danish Gaming Server Community.
 5. Når du kommenterer og/eller gennemgår indhold, skal du prøve at være konstruktiv i din kritik eller ros. Hvis dine kommentarer er vurderet for værende for fornærmende eller vulgære, kan man blive udsat for mulig straf.
 6. Diskussion, afbildning eller fremme af børnseksualitet, misbrug, udnyttelse og/eller relaterede emner, der kan være skadelige for eller true et barns og/eller mindre sikkerhed, er ikke tilladt.
  Indsendelse af indhold eller udnyttelse af sprog eller vilkår, der er ment til at indebære eller insinuere disse situationer, kan resultere i en advarsel, et permanent forbud eller en anden form for straf afhængigt af deres sammenhæng.
 7. Racisme eller homofobisk adfærd er ikke tilladt og vil heller aldrig blive. At sige ting som "nigger" og "faggot" etc. er fint, så længe det ikke er meningen at fornærme eller chikanere brugeren/partiet, da det adskiller sig fra mange folks humor i dag og er ikke set som noget racistisk eller homofobt.
 8. Udstationering af dumps, herunder kreditkortoplysninger, indlæg, der indeholder links til kreditkortoplysninger eller diskriminering af ulovlig brug af stjålne kreditkort, er under ingen omstændigheder tilladt.
 9. Diskussion om identitetsbekræftelse af en anden person er strengt forbudt. Udstationering af personlige oplysninger fra andre personer med henblik på at få bekræftet at det er denne person er forbudt. Dette sagt, så er det ikke begrænset til: sociale netværkskontis og andre sociale media hvor der ikke inkluderes personlige informationer.
 10. Det er ikke tilladt at reklamere for sin egen servere eller fora igennem forum. Det skal skrives privat til vedkommende igennem privat besked eller andre steder, som er private.
 11. Når man ansøger og har modtaget et endeligt svar, skal man vente mindst 14 dage før der må indsendes en ny ansøgning.

TeamSpeak & Discord Regler


 1. Tal pænt til hinanden.
 2. Det er ikke tilladt at misbruge "Make a Complaint" eller "Poke" funktionerne.
 3. Stødende, perverse eller offensive brugernavne er ikke tilladt. Benyt dit Minecraft brugernavn.
 4. Ingen chat spam eller tilslutning af kanaler for at være provokerende.
 5. Reklame for andre servere, fora eller voice-servere er ikke tilladt i åben chat. Hold dem i privat chat.
 6. Det er tilladt at tænke selv, og Staffs ord er lov.
 7. Har du brug for hjælp så skriv til en Staff.
 8. Det er ikke tilladt at bruge voicechanger på nogen måde.
 9. Det er tilladt at bruge Music Bots så længe alle i kanalen er indforstået og acceptere det.
 10. Stødende brugernavne og avatars er på ingen måde tilladt.
 11. Det er ikke tilladt at optage nogen former for samtaler, medmindre optagelsen skal bruges som bevismateriale.